Over het Spel

➕ Waar kan het spel gespeeld worden?

De huidige versie van Plan-It Commander is ontworpen om thuis op een computer gespeeld te worden.

➕Wie kan het spel spelen?

Terwijl Plan-It Commander ontworpen is voor kinderen van 8 tot en met 12, kunnen kinderen iets jonger of ouder het spel ook spelen. Het is bekend dat kinderen uniek zijn in de snelheid en timing van hun ontwikkeling, daarom is het mogelijk dat ook kinderen buiten de leeftijdsgroep voordelen halen uit het spelen van Plan-It Commander.

➕ Hoe vaak moet mijn kind het spel spelen om resultaten te zien?

Gebaseerd op de resultaten van de gecontroleerde gerandomiseerde studie, raden we aan dat uw kinderen 3 keer per week Plan-It Commander spelen. Maximaal 65 minuten per sessie. Hoewel de ontwikkeling van ieder kind anders is, kan gedragsverandering na tien weken worden waargenomen, en minstens tien weken na het spel worden volgehouden.

Aankopen en Inloggegevens

➕ Wat gebeurt er nadat ik Plan-It Commander heb gekocht? Waarom hebben jullie mijn e-mailadres en telefoonnummer nodig?

Om u toegang tot het spel te geven zullen we u binnen 24 uur na uw aankoop een e-mail sturen met uw inloggegevens, inclusief uw inlognaam en wachtwoord. Vanaf dan kunt u het spel altijd en overal spelen. Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen en niet met derden delen.

➕ Wat doe ik als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Wij kunnen uw wachtwoord veranderen in het geval u het vergeten bent. Stuur een email naar contact@planitcommander.com. Dan sturen we uw nieuwe wachtwoord zo spoedig mogelijk toe.

➕ Hoe zeg ik mijn abonnement op?

As of now, Plan-It Commander can not be played on any tablet, only on a computer (laptop or desktop) with Adobe Flash Player. In the near future, we plan to make Plan-It Commander available on additional devices.

Prijs

➕ Waarom kost Plan-It Commander €68.95 of €8.95 per maand?

Anders dan een typisch computerspel, ligt de focus van Plan-It Commander niet puur op vermaak, maar op de ontwikkeling van real-life vaardigheden. Het is een serious game die wetenschappelijk ontwikkeld is gericht op specifieke vaardigheden en gedragingen om de levenskwaliteit van kinderen gediagnosticeerd met ADHD te verbeteren. Om dit spel te ontwikkelen zijn er veel kosten, tijd en moeite geïnvesteerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de klinische tests om de effectiviteit voor kinderen te verzekeren. Daarnaast investeren we nog steeds in verder onderzoek en ontwikkeling om het spel up-to-date te houden met de voortgang van ADHD studies en technologie.

➕ Plan-It Commander is een bewezen effectief spel, waarom is het dan toch goedkoper dan andere serious games op de markt?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen gezond te laten leven. In plaats van ons spel te verspreiden via kostbare traditionele kanalen, is Plan-It Commander alleen online beschikbaar. Daardoor kan Plan-It Commander altijd en overal worden gespeeld, zonder begeleiding door van een therapeut, ouder of leraar. Dit vermindert uiteindelijk onze personeelskosten, waardoor het spel toegankelijker wordt voor diegenen die het het meest nodig hebben.

Systeemeisen

➕ Kan het spel ook gespeeld worden op een tablet (bijvoorbeeld een iPad of een Galaxy Tab)?

Plan-It Commander kan alleen gespeeld worden op een computer die aan de systeemeisen voldoet. Plan-It Commander werkt niet op tablets en smart phones.

➕ Wat voor internetverbinding moet ik hebben om het computerspel te kunnen spelen?

U heeft minimaal een 4MBit ADSL verbinding nodig.

➕Welke internetbrowser is minimaal nodig om Plan-It Commander te kunnen spelen?

U heeft minimaal Internet Explorer 10, Mozilla FireFox 16 of Google Chrome 22 nodig. Voor MacBook's (Apple) geldt een minimale vereiste van Safari 6.

➕Welke versie van Flash Player is nodig om het spel te kunnen spelen?

U heeft minimaal Flash Player 11.3 nodig. Indien u niet de juiste versie van Flash Player heeft, kunt u de laatste versie van de Adobe website downloaden. Klik hier https://get.adobe.com/flashplayer/ om Flash Player 11.3 te downloaden. Kies de versie die hoort bij de browser waarin uw kind het spel gaat spelen.